Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان علیخانی در قسمت پایانی مسابقه «جوکر» ابراز امیدواری کرد که چارچوب‌های ساخت آثار کمدی مثل جوکر بازتر شود. او گفت اگر اجازه دهند از همین فصل بعد خانم‌ها هم به جوکر می‌آیند

به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا؛ در پایان آخرین قسمت از فصل اول «جوکر»، احسان علیخانی به عنوان کارگردان برنامه به جمع شرکت‌کننده‌ها آمد و با آنها درباره مسائل مختلفی در پشت صحنه این برنامه گپ زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیخانی درباره پروسه تولید جوکر گفت: «قبل از اینکه پروژه راه بیوفتد، با حضور بچه‌های تئاتر و استندآپ کمدین، چهار تا ضبط گرفتیم. اولی خوب از آب در نیامد و واقعا ترسیدم. با خودم گفتم نمی‌شود. در یک مقاطعی نا امیدترین بودم. می‌گفتم نمی‌شود و نمی‌گیرد و مسخره‌مان می‌کنند.»

او در ادامه گفت: «برای دومین بار یک سری بچه‌های تئاتری جدی‌تر آمدند کمکمان کردند. بعد از ضبط سوم، حس کردم ده پانزده درصد داریم به هدف نزدیک می‌شویم و آنوقت تازه با سیامک وارد گفت‌وگو شدم. سیامک که آمد ضبط صفرمان با سیامک و بچه‌های تئاتر و استندآپ کمدین گرفتیم. گفتم اگه بیست سی درصد خود برنامه جذاب باشد با حضور شماها و خلاقیت و خوشمزگی‌تان و همراهی بچه‌های نویسنده‌ و ... کار خوب از آب درمی‌آید و بالاخره هم شد.»

در بخشی از این گپ‌ و گفت‌ها امیرمهدی ژوله به این نکته اشاره کرد که چرا نباید خانم‌ها در جوکر باشند و گفت: «نمی‌دانم این را پخش می‌کنید یا نه. اصلا مگر می‌شود یک برنامه‌ای فقط مردانه باشد؟ امیدوارم فضایی فراهم شود که همانجور که الان خانواده‌ها کنار هم برنامه را می‌بینند، اهالی هنر و سینما بتوانند با خانواده حضور داشته باشند و خانم‌ها هم در مسابقه شرکت کنند.»

علیخانی هم گفت: «ما اگر فضا باشد کاملا آماده‌ایم برای فصل بعد این کار را بکنیم. اگر اجازه دهند از خدایمان است.»

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تئاتر احسان علیخانی جوکر سیامک انصاری امیرمهدی ژوله استندآپ کمدین خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است

به گزارش قدس آنلاین، «محمد جلیلی» در گردهمایی اساتید و مربیان حرفه حسابرسی به مناسبت فرا رسیدن «روز معلم» با اشاره به «مکتب شهید مطهری» اظهار داشت: هر جا از معیارهای واقعی انقلاب، از جمله اندیشه ها و منطق مطهر فاصله گرفتیم ضربه خوردیم؛ برای مثال در زمینه مفهوم عدالت، شهید مطهری نگاهی عمیق، فراگیر و نو ارائه داده است که هنوز هم کاربردی است و باید قدر و قیمت آن شناسانده شود.

وی با تاکید بر اینکه آموزش‌های آینده سازمان با برنامه ها هماهنگ می‌شود، توضیح داد: از آنجایی که حسابرسی داده محور، به یک مبنای قدرتمند از جمله فناوری حقوقی نیاز دارد، برای توسعه این بُعد از دانش حسابرسی، باید قوانین را واکاوی و شناسایی کنیم.

رئیس هیات عامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه عبور از نگاه سنتی در حسابرسی یک ضرورت است، ادامه داد: ظرفیت های سازمان در زمینه آموزش، منحصر به فرد است، اما بنا داریم از ظرفیت همه نخبگان استفاده کنیم؛ مشارکت با کسانی که در حوزه حسابرسی تجربه دارند را بالا ببریم و درهای سازمان را به روی کسانی که قصد برنامه های «تحول خواهانه» دارند، باز کنیم.

برونگرایی در سازمان حسابرسی از محوری ترین برنامه های ما است

مدیرعامل سازمان حسابرسی با تاکید بر «استراتژی برون‌گرایی» بیان‌داشت: در برنامه های تحولی به تجربه کشورهای صاحب سبک و نوآور نیز نیاز داریم و تلاش می کنیم که برای تغییر و توسعه این حرفه، از این ظرفیت بیرونی استفاده کنیم؛ بنابراین نگاه به بیرون و استفاده از ظرفیت های بی شمار و تجربه های جهانی یکی از سیاست های سازمان در برنامه های آینده است.

وی در ادامه گفت: در آموزش های تعریف شده، مهارت های درک محیطی همکاران توسعه خواهد یافت، زیرا بر این باوریم که برای تحول در این حرفه، می بایست مهارت های چند بعدی و کلان محور، برای پرورش یک مدیر توانمند، آموزش داده شود.

مدیرعامل سازمان حسابرسی همچنین به نقش تعیین کننده آموزش اشاره کرد و یادآور شد: آموزش یک سرمایه گذاری زود بازده است، بنابراین باید در گام نخست، نیازهای آموزش را به خوبی شناسایی کنیم و با تحول ابزارهای آموزشی و نگاه به آینده، به مسائل و چالش های حرفه حسابرسی پاسخ دهیم.

در پایان این برنامه، از ۵۵ نفر از اساتید سازمان حسابرسی تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • تمرکز منتخبان مجلس دوازدهم بر ایجاد تحول باشد
  • تساوی آلومینیوم و فولاد در اراک؛ شاگردان ویسی همچنان در لبه پرتگاه
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • استاندار اردبیل: سند بنیادین آموزش و پرورش را متحول کرد
  • تیزر | مستند «کابوس ژنرال» به آنتن شبکه سه رسید
  • مستند «کابوس ژنرال» به آنتن شبکه سه رسید/ قدرت نظامی ایران معاصر