Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@07:41:46 GMT

رقابت نفس‌گیر طنازترین‌ها در فینال «جوکر»

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۳۴۲۶

رقابت نفس‌گیر طنازترین‌ها در فینال «جوکر»

چهارشنبه هفته گذشته اولین قسمت از فینال مسابقه «جـوکـر» منتشر و رقابت جمعی از برندگان و شرکت‌کنندگان برگزیده در فصل‌های قبل آغاز شد. با توجه بـه چهره‌هایی کـه بــرای حضور در این مرحله انتخاب شده‌اند، ترکیب شرکت‌کنندگان و آن‌چه در قسمت اول «جوکر ۶» گذشت، در این فصل ویژه به عنوان فینال مسابقه، شاهد رقــابــت حـسـاس و بـــامـــزه‌ای میان چهره‌ها خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک ترکیب بامزه و موفق در فینال

در فصل فینال «جوکر» هومن حاجی‌عبداللهی و سهیل مستجابیان به عنوان برندگان فصل اول و شهرام قائدی به عنوان یکی از برندگان فـصـل دوم، پــا بــه مــیــدان رقـابـت گذاشته‌اند. دیگر شرکت‌کنندگان این فصل مانند بیژن بنفشه‌خواه، عباس جمشیدی‌فر، ایمان صفا، رضا شفیعی‌جم، یوسف تیموری و محمدرضا علیمردانی نیز چهره‌های بامزه فصول قبلی هستند که نزد مخاطبان محبوب بودند و مقاومت خوبی در برابر خندیدن از خود نشان دادنــــد. عملکرد ایــن چهره‌ها در فصل‌های گذشته، توانایی آنان در خنده گرفتن و نخندیدن و همچنین چهره جدی بعضی از آن‌ها در عین بامزه بودن، باعث شده ترکیب خوبی در فینال شکل بگیرد.

حضور فعال طنازها در میدان رقابت

یوسف تیموری که در فصل چهارم مسابقه حضور بسیار فعالی داشت و بـه یکی از سـتـاره‌هـای ایــن فصل تبدیل شد، در مرحله فینال هم چنین روندی را در پیش گرفته است. او مدام به سراغ رقبای خود و به‌ویژه عباس جمشیدی‌فر می‌رفت و سعی می‌کرد بــا ســوالات بامزه یا انجام حرکات عجیب و خنده‌دار شرکت‌کنندگان را به خنده بیندازد و از میدان به در کند. حضور عباس جمشیدی‌فر و بیژن بنفشه‌خواه که آماده خندیدن هستند نیز باعث می‌شود تلاش‌های تیموری بـــرای بـه خنده انداختن آن‌ها نتیجه بدهد و چالش بامزه‌ای مـیـان آن‌هـــا شکل بـگـیـرد. هومن حاجی‌عبداللهی، شهرام قائدی و محمدرضا علیمردانی نیز با چهره جـدی خـود و مقاومت بـالا در برابر خندیدن، کار رقبای‌شان را حسابی سخت کــرده‌انــد. رضــا شفیعی‌جم نیز به عنوان «جوکر» این فصل یعنی کسی که اجـــازه خندیدن دارد، با استفاده از حالت‌های چهره و حرکات بامزه خود خطری جدی برای حذف شرکت‌کنندگان این فصل محسوب می‌شود. از میان شرکت‌کنندگان قسمت اول، محمدرضا علیمردانی و سهیل مستجابیان نسبت به رقبای خــود حـضـور چـنـدان فعالی بـرای خنداندن دیگران نداشتند اما با توجه به سابقه حضور علیمردانی در فصل پنجم، احتمالا او نیز در ادامه مسابقه ترفندهای خـاص خـودش را به کار می‌گیرد و رقـابـت حساس فینال جذاب‌تر خواهد شـد. ایـن بازیگر و صداپیشه در «جوکر ۵» با آواز بامزه‌ای که خواند و کـارهـای خلاقانه خود موفق شد یکی از شرکت‌کنندگان محبوب مسابقه باشد.

۲۵۹۲۵۹

کد خبر 1626716

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: هومن حاج عبداللهی رضا شفیعی جم طنز فیلم کمدی تئاتر کمدی شبکه نمایش خانگی شرکت کنندگان چهره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۳۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که افراد سوگیری تصمیم‌های الگوریتم‌ یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری تصمیم‌های خودشان تشخیص می‌دهند. شاید بتوان از این ویژگی برای اصلاح سوگیری‌های انسان استفاده کرد.

به گزارش ایسنا، از برنامه‌هایی که تماشا می‌کنیم تا افرادی که استخدام می‌کنیم، الگوریتم‌ها به طور فزاینده‌ای در زندگی روزمره ما ادغام می‌شوند و بی‌سروصدا بر تصمیم‌هایی که می‌گیریم اثر می‌گذارند.

به نقل از ادونسد ساینس نیوز، هسته الگوریتم‌ها، مجموعه‌ای از قوانین یا دستورالعمل‌هاست که برای پردازش اطلاعات و به دست آوردن یک نتیجه خاص طراحی شده‌اند اما از آنجا که الگوریتم‌ها از الگوهای رفتاری انسان یاد می‌گیرند، می‌توانند سوگیری‌هایی را که درون ما وجود دارند، منعکس یا حتی تقویت کنند. با وجود این، یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که این ممکن است زیاد بد نباشد.

«کری موروج»(Carey Morewedge) استاد «دانشگاه بوستون»(Boston University) معتقد است که این بازتاب می‌تواند نقاط کور سوگیری ما را روشن کند و در اصلاح رفتار نقش داشته باشد. الگوریتم‌های یادگیری ماشینی بسیار موفق هستند زیرا می‌توانند بی‌طرفانه الگوها را در مجموعه داده‌ها پیدا کنند اما در عین حال، سوگیری‌های انسانی را نیز در داده‌های آموزشی خود لحاظ کنند.

هنگامی که این سوگیری‌ها در الگوریتم‌ها شناسایی می‌شوند، می‌توانند به آشکارسازی سوگیری‌های بلندمدت در سازمان‌ها کمک کنند. به عنوان مثال، شرکت «آمازون»(Amazon) سوگیری جنسیتی را در شیوه‌های استخدام خود بررسی نکرده بود اما با آزمایش یک الگوریتم که رزومه‌های جدید را براساس شیوه‌های پیشین استخدام شرکت ارزیابی می‌کرد، به این موضوع پی برد.

موروج گفت: الگوریتم‌ها می‌توانند سوگیری‌های انسانی را کدگذاری و تقویت کنند اما سوگیری‌های ساختاری را نیز در جامعه ما نشان می‌دهند.

انسان‌ها سوگیری‌های خود را تشخیص نمی‌دهند

موروج و گروهش در پژوهش خود نشان دادند که افراد معمولا تمایل بیشتری را به تشخیص دادن و تصحیح کردن سوگیری‌های موجود در تصمیم‌گیری الگوریتم در مقایسه با تصمیم‌گیری خودشان دارند. آنها باور دارند که با دانستن این موضوع ممکن است بتوان از الگوریتم‌ها برای رسیدگی به سوگیری‌های موجود در تصمیم‌گیری‌ها استفاده کرد.

انسان‌ها به دلیل پدیده‌ای به نام «نقطه کور سوگیری»، برای دیدن سوگیری خود تلاش زیادی نمی‌کنند و بیشتر متوجه سوگیری افراد دیگر هستند. دلیل این است که ما می‌توانیم در فرآیندهای تصمیم‌گیری خود، سوگیری را توجیه کنیم یا برای آن بهانه بیاوریم. برای ناظری که هیچ اطلاعاتی درباره فرآیند فکری یا چگونگی تصمیم‌گیری ندارد، سوگیری‌ها واضح‌تر و بهانه‌جویی دشوارتر است.

موروج و همکارانش در این پژوهش نشان دادند که حتی وقتی الگوریتم‌ها براساس رفتارهای ما آموزش داده می‌شوند نیز این موضوع صادق است.

تشخیص دادن سوگیری در الگوریتم ساده‌تر است

پژوهشگران در یک مجموعه آزمایش، از شرکت‌کنندگان خواستند تا سرویس «ایربی‌ان‌بی»(AirBnB) و رانندگان «لیفت»(Lyft) را براساس معیارهای تشخیصی مانند تعداد ستاره‌ها، ارزیابی‌ها و مدت زمان حضور داشتن کنار راننده رتبه‌بندی کنند.

پژوهشگران معیارهای غیرتشخیصی مانند تصویر یا نام را که هیچ ارتباطی با کار ندارند، دستکاری کردند. شرکت‌کنندگان دو بار رتبه‌بندی را انجام دادند و سپس، رتبه‌بندی‌های آنها یا رتبه‌بندی الگوریتم آموزش‌داده‌شده نشان داده شد.

گاهی اوقات رتبه‌بندی خود شرکت‌کنندگان به آنها نشان داده می‌شد اما به آنها گفته می‌شد که رتبه‌بندی الگوریتم است. در همه سناریوها، شرکت‌کنندگان در مقایسه با الگوریتم‌ها سوگیری کمتری را در رتبه‌بندی‌های خود مشاهده کردند.

موروج گفت: مردم وقتی معتقدند که رتبه‌بندی‌ها توسط یک الگوریتم انجام شده است، تمایل بیشتری به سوگیری دارند. این در حالی است که ما در واقع الگوریتم را روی داده‌های آنها آموزش می‌دهیم و رتبه‌بندی الگوریتم براساس آن داده‌ها صورت می‌گیرد.

وی افزود: این به این معنا نیست که مردم انواع بیشتری از ویژگی‌ها را در الگوریتم‌ها می‌بینند، بلکه چیزهایی را می‌بینند که برای خودشان تهدیدکننده‌تر است. بیشتر مردم نمی‌خواهند از نژاد در رتبه‌بندی‌های خود استفاده کنند یا می‌خواهند نژاد را در آن رتبه‌بندی نادیده بگیرند. بنابراین، این ایده که نژاد بر آن رتبه‌بندی‌ها تأثیر گذاشته، تهدیدکننده است.

در نتیجه، از آنجا که سوگیری در یک الگوریتم به عنوان تصمیم‌گیری ناقص خود ما تلقی نمی‌شود، دیدن یا اعتراف کردن به وجود آن آسان‌تر است. به گفته موروج، این یافته دو روش را ارائه می‌دهد که الگوریتم‌ها به واسطه آن می‌توانند به انسان در کاهش سوگیری کمک کنند.

وی افزود: یک روش این است که تصمیم‌های خود را جمع‌آوری کنید و الگوها را ببینید که به شما کمک می‌کنند تا سوگیری را تشخیص دهید اما هنوز موانعی بر سر راه توانایی ما برای تشخیص دادن سوگیری‌ها وجود دارد. ما انگیزه‌هایی را برای محافظت از خود داریم.

موروج و گروهش با پیروی از این منطق، آزمایش دیگری را انجام دادند تا ببینند آیا احتمال بیشتری وجود دارد که شرکت‌کنندگان به اصلاح سوگیری در رتبه‌بندی‌های خود یا الگوریتم بپردازند. پس از مشاهده رتبه‌بندی‌ها، به شرکت‌کنندگان فرصت داده شد تا سوگیری را اصلاح کنند و احتمال بیشتری وجود داشت که اصلاحاتی را در رتبه‌بندی الگوریتم انجام دهند. موروج گفت: از آنجا که افراد سوگیری را بیشتر در رتبه‌بندی الگوریتم می‌بینند تا خودشان، احتمال بیشتری وجود دارد که رتبه‌بندی‌های الگوریتم را اصلاح کنند.

موروج اذعان داشت که این پژوهش هنوز در مراحل اولیه است اما او روش ملموسی را می‌بیند که از طریق آن می‌توان یافته‌ها را در آموزش دادن الگوریتم برای جلوگیری از سوگیری در دنیای واقعی ادغام کرد. وی افزود: اولین گام این است که افراد سوگیری‌های خود را بفهمند و آنها را ببینند. من فکر می‌کنم این الگوریتم‌ها، روش سودمندی برای ارائه دادن یک دیدگاه واقعی‌تر به افراد درباره میزان سوگیری آنها هستند.

این پژوهش در مجله «PNAS» به چاپ رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون‌ ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • حضور ملی پوشان المپیکی شمشیربازی در جایزه بزرگ سئول
  • حضور شمشیربازان المپیکی در جایزه بزرگ سئول
  • ترزیچ: حالا فقط یک مساوی تا فینال فاصله داریم
  • راهپیمایی بانوان ساوجبلاغی در حمایت از مجریان طرح نور
  • جدال شهرداری گرگان با الریاضی لبنان برای قهرمانی
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • مصاف سوم شهرداری گرگان و مهرام؛ شنبه ۱۵ اردیبهشت
  • (ویدئو) سکانس بامزه‌ای که از «بمب یک عاشقانه» وایرال شد